News Flash:

Nuga cu alune si miere

30 Octombrie 2013
3153 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

280 g zahar pudra
160 g miere
50 ml de apa
1 albus
180 g alune

Mod de preparare:

Mai intai, prajeste alunele la cuptor pentru 10 minute. Intr-o cratita, amesteca mierea cu zaharul pudra si apa si pune-le pe foc pentru 5 minute, pana cand se dizolva. Bata albusul spuma si toarna-l peste sirop, amestecand incontinuu. Adauga si alunele si amesteca usor, pana cand se omogenizeaza compozitia. Pune aluatul obtinut intr-o forma de silicon si da-l la rece pentru cateva ore.
Nuga cu alune si miere se serveste la temperatura camerei, simpla. Deoarece este foarte dulce, o poti servi alaturi de o oranjada cu apa minerala sau de o limonada, fara miere.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6464 viz    0 com
1282 viz    0 com
1408 viz    0 com
1662 viz    0 com
1671 viz    0 com
1237 viz    0 com
2789 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2050 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031354 (s)