News Flash:

Nuci verzi murate

26 Februarie 2013
2552 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

nuci verzi
saramura
boabe de coriandru
boabe de mustar
boabe de piper
ardei iute rosu
frunze de visin
2-3 catei de usturoi
otet

Mod de preparare:

Am spalat nucile, apoi le-am intepat cu un ac in mai multe locuri, dupa care le-am asezat intr-un borcan de sticla destul de incapator. Peste ele am turnat saramura si am pus capacul. Nucile se lasa in aceasta solutie salina aprox 3 saptamani, timp in care mai agitam borcanul din cand in cand.
Dupa trecerea timpului (destul de greu cu asteptarea), le-am scos, le-am trecut prin jet de apa rece, dupa care le-am lasat la aer inca 2-3 zile. Actiunea saramurii si ce a aerului a facut ca ele sa devina  aproape negre la culoare. Acum e momentul pt. ultima operatiune: introducerea nucilor din nou in borcan, adaugarea mirodeniilor si umplerea borcanului cu otet. Se lasa la macerat inca 2 saptamani, dupa care sunt gata de utilizat.

Nuci verzi murate recomandate de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci verzi saramura otet solutie salina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2837 viz    0 com
2665 viz    0 com
2922 viz    0 com
1989 viz    0 com
3375 viz    0 com
4942 viz    0 com
2290 viz    0 com
4432 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020432 (s)