News Flash:

Nuci umplute de Craciun

27 Noiembrie 2013
17916 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 oua
1 ceasca de ulei
1 ceasca zahar
1 plic praf de copt
coaja de la 1/2 lamaie
zahar vanilat
faina

Mod de preparare:

Intr-un bol adaugam zaharul, zaharul vanilat, praful de copt, coaja de lamaie data prin razataorea mica, amestecam dupa care adaugam uleiul si amestecam pana se topeste zaharul. Adaugam faina cernuta treptat pana obtinem un aluat omogen. Facem bilute micute si le punem in forma de nuci pe care o presam bine si o punem pe aragaz si le coacem pana se rumenesc.
Cand sunt gata nucile, cu ajutorul unui cutit indepartam surplusul de aluat pe care il vom trece prin masina de tocat carne sau robot si-l adaugam in crema. Se pot umple cu crema de ciocolata si de vanilie.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci umplute retete bzi retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1840 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022387 (s)