News Flash:

Nuci umplute

5 Decembrie 2011
6289 Vizualizari | 0 Comentarii
Nuci umplute
Nucile umplute imi amintesc de forfota din bucatarie cand eram mica, inainte de sarbatorile de iarna. Abia asteptam sa scoata mama formele din cuptor ca sa umplu nucile cu dulceata preferata. Astazi, cu o zi inainte de Mos Nicolae, mi-am amintit de reteta si m-am gandit sa v-o propun si voua. Ingrediente: Aluat: faina cat cuprinde drojdie cat o nuca 4 oua 1 pachet de margarina 300 g zahar 250 ml ulei sare Pentru crema: 200 g nuca 50 ml lapte 100 g zahar esenta de rom sau vanilie Mod de preparare: Aluatul: Ingredientele pentru aluat se amesteca intr-un vas mai mare, dupa care se formeaza din ele bile cat o nuca. Se pun in forma speciala de nuci si se dau la cuptor timp de 20 de minute. Crema: In alt vas se amesteca nucile maruntite, esenta, zaharul si laptele. Cu amestecul format se umplu formele de nuci coapte, apoi se se unesc. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar branza sarata ecler lapte grapefruit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2005 viz    0 com
1423 viz    0 com
1094 viz    0 com
1620 viz    0 com
1048 viz    0 com
2445 viz    0 com
1604 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020642 (s)