News Flash:

Nucatella - Prajitura de toamna care te va pe spate de la prima inghititura

16 Septembrie 2016
6312 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cani faina alba
2 cani de apa
4 linguri de dulceata
2 linguri cacao
1/2 cana ulei
1 cana zahar
1 praf de sare
esenta de vanilie
1 pahar mare de nuca (sau cocos)
coaja de lamaie
1 pachet amoniac stins cu otet sau cu lamaie
zahar vanilat

Mod de preparare:

1. Pune al foc potrivit apa si zaharul. Amesteca pana cand se topeste zaharul.
2. Ia de pe foc, lasa la racit, apoi incorporeaza faina si cacaoa. Omogenizeaza.
3. Adauga uleiul, bicarbonatul de amoniu, mirodeniile si dulceata. Bicarbonatul trebuie stins in prealabul cu putin otet sau suc de lamaie.
4. Dupa ce omogenizeaza, pune nuca maruntita / alunele.
5. Tapeteaza cu hartie de copt o tava, pune compozitia in ea si baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius. E gata cand trece testul cu scobitoarea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura nuci prajitura nutella
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1545 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018031 (s)