News Flash:

Nu va lipsi de pe masa de Pasti - Stufat de miel

28 Martie 2017
1722 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

750 g carne de miel cu os
8 legaturi ceapa verde
5 legaturi usturoi verde
2 linguri bulion
100 ml ulei
1 lingurita condimente pentru miel

Mod de preparare:

1. In ulei incins se prajeste pe toate partile carnea de miel. Se scoate si, in acelasi ulei, se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt.
2. Dupa ce s-au inmuiat, se presara condimentele pentru miel si oaie si bulionul desfacut cu atata apa cat sos se doreste a avea in final. Se lasa sa dea un clocot.

Citeste si Reteta secreta de Pasti - Cum faci drob de miel traditional, ca-n Bucovina

3. Intr-un vas de cuptor, se aseaza carnea, se pune sosul de ceapa si se da la cuptor pentru 30 de minute.

sursa: unica
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

stufat miel retete stufat retete miel retete pasti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1523 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014588 (s)