News Flash:

Nu te pacali cu nr. 4! Multi vanzatori te MINT!

11 Iulie 2017
1032 Vizualizari | 0 Comentarii
Atunci cand facem cumparaturile suntem obisnuiti sa luam lucrurile care ne atrag atentia. E corect oare acest obicei? Nu intotdeauna „frumos” inseamna gustos si sanatos. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa ai pe masa numai alimente naturale:

1. Branza tare
Atunci cand cumperi branza tare, fii atent/a la diverse detalii: culoarea trebuie sa fie uniform, fara cruste albe; gaurile trebuie sa fie de aceeasi marime si distribuite in mod uniform; daca apesi branza usor si nu isi recapata forma.

2. Carnea

Carnea trebuuie sa fie roz, nu rosu inchis. Fii atent/a la portiunile grase – acestea trebuie sa fie clare si stralucitoare. Daca apesi pe ea, carnea trebuie sa se intoarca mereu la forma orginala si nu trebuie sa se lipeasca de mana.
 
3. Cafeaua macinata
Alege cafeaua cu pret mediu: e putin probabil ca un produs ieftin sa fie de calitate, iar unul scump va avea probabil acelasi gust. O cafea macinata buna nu trebuie sa fie ambalata in recipient de plastic – numai de metal sau de sticla. Valabilitatea sa nu trebuie sa depaseasca 18 luni.

Citeste si Cum deosebesti mierea naturala de cea contrafacuta - 7 metode care NU dau gres niciodata

4. Mierea
Mierea naturala trebuie sa fie transparenta si sa aiba o culoare uniform. Mierea de buna calitate e foarte dulce, are o aroma specific. Daca freci o picatura de miere intre degete, aceasta trebuie sa se dizolve usor si sa se absoarba in piele.
 
5. Inghetata
Atunci cand iti alegi o inghetata, citeste-i intotdeauna ingredientele. De multe ori, desertul cu gust de fructe nu are mereu ingrediente naturale. Foarte rar inghetata chiar are nuci sau jeleu. Inghetatele contin adesea multi conservanti.

6. Ciocolata
Si atunci cand vrei sa iti alegi o ciocolata, fii atent/a la ingredient – cu cat e mai amara, cu atat mai bine. Un produs de calitate trebuie neaparat sa contina cacao. Orice varietate a acestui component este un indiciu al proastei calitati. In plus, e mai bine sa cumperi ciocolata care contine ulei de cacao, nu vegetal.

7. Peste
Pestele proaspat trebuie sa aiba ochii colorati – ochii opaci si iesiti in afara sunt un semn ca pestele nu e atat de bun. Branhiile trebuie sa fie de un rosu intens (numai cand au fost golite de sange pot fi roz), iar corpul trebuie sa fie flexibil. Atunci cand il iei in mana, coada trebuie sa atarne liber.

Citeste si Uite ce se intampla daca mananci zilnic miere cu nuci! Efectul este imediat! Pe langa faptul ca te ajuta sa slabesti, acest remediu poate sa...

8. Painea
Painea proaspata nu trebuie sa fie tare. Nu cumpara paine ambalata – asta ajuta ca produsul sa ramana moale pentru mai mult timp, dar in cateva ore isi va pierde gustul complet.
 
9. Morcov
E foarte usor sa alegi morcovi: cumpara-I pe cei de o culoare mai putin intense, fara petre si de marime medie.

10. Ardeii
Ardeii cu 2-3 compartimente vor fi amari si vor avea mai putin seminte. Cei cu 4 compartimente sunt dulci si au multe seminte. Atunci cand partea verde nu este taiata, numara umflaturile din partea de jos.

sursa: ela craciun

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

2 carnea 4 mierea 5 inghetata 6 ciocolata 7 peste 8 painea 9 morcov
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017006 (s)