News Flash:

Nu stiam ce sa gatesc pentru pranz si noroc ca am gasit reteta asta! Mama, ce buna mi-e iesit! - Dovlecei cu rosii la cuptor

7 Iunie 2017
1568 Vizualizari | 0 Comentarii
Profita de legumele gustoase din acest sezon si prepara-ti o tava plina de savoare. Vei vedea cat de rapida este reteta si cat de gustoase sunt legumele in aceasta combinatie. Un pic de parmezan ras le va da savoare la final.

Ingrediente:

2 dovlecei mari, taiati cuburi
300 g rosii cherry sau 2 rosii mari, taiate jumatati sau felii
7 catei de usturoi, zdrobiti
50 g parmezan ras
1 lingurita busuioc uscat, oregano sau alte condimente italienesti
¾ lingurita sare
½ lingurita piper negru macinat
1/3 legatura patrunjel sau busuioc, taiat fin
ulei, pentru uns, dar si pentru legume

Mod de preparare:

Incingi cuptorul. Ungi o tava de copt cu ulei si o dai deoparte.
Intr-un vas mare, adaugi toate ingredientele, cu exceptia patrunjelului/busuiocului si amesteci ca sa se combine aromele. Le muti in tava unsa si le dai la cuptor, neacoperite, 25 de minute – daca vrei dovlecei ramana un pic crocanti – sau 35 de minute, daca vrei ca tale sa fie bine facute.
Le scoti din cuptor, le ornezi cu patrunjel sau busuioc tocat si le servesti calde.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei rosii cherry parmezan patrunjel ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2356 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014228 (s)