News Flash:

Nu stiam ce efect are mierea cand o pui peste aripioare de pui. Dar zau ca asa o sa le prepar de acum inainte - Aripioare cu miere si ghimbir

24 August 2017
960 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

25 aripioare de pui
1 legatura ceapa verde
5 linguri miere
2 linguri sos de soia
1 ardei iute rosu
1 bucata de 2 cm ghimbir ras
cateva crengute cimbru (frunze)

Mod de preparare:

Amesteca toate ingredientele pentru marinada intr-un castron pana obtii un sos lipicios. Pune aripioarele de pui pe o tava larga si toarna marinada peste carne.
Lasa aripioarele de pui la marinat in frigider circa 24 de ore, ca sa se fragezeasca asa cum trebuie si sa extraga aromele din marinada. Incinge o tigaie sau gratarul si prepara aripioarele circa 15-20 de minute, intorcand carnea cat mai des, pentru a se patrunde bine. Poti baga la cuptor 10 minute, daca vrei o crusta perfecta si aurie pe aripioarele crocante cu miere si ghimbir.

preluat de pe jurnalul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ceapa verde sos lipicios cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1526 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017156 (s)