News Flash:

Nu rata ocazia de a face niste paleuri de casa foarte bune. Iata cum!

24 August 2016
4464 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
450 gr faina
2 pliculete zahar vanilinat
300 gr margarina
250 gr zahar pudra
4 galbenussuri
1/2 plic praf de copt

Pentru umplutura:
crema de ciocolata, dupa gust

Pentru decor:
50 gr ciocolata neagra

Mod de preparare:

1. Amesteci margarina cu zaharul pudra si cel vanilat, apoi, dupa ce obtii o crema spumoasa, adaugi si galbenusurile, pe rand.
2. Faina o amesteci cu praful de copt, apoi adaugi peste compozitie si amesteci continuu pana cand se omogenizeaza.
3. Aluatul il poti pune intr-un pos sau intr-o punga cu un colt taiat.
4. Apoi eliberezi din pos mici cantitati in tava de copt tapetata cu hartie si le coci timp de 10 minute.
5. Lasi apoi la racit si le unesti doua cate doua cu crema de ciocolata.
6. Topesti ciocolata si, cu dintii unei furculite inmuiate in ciocolata, treci pe deasupra fursecurilor asezate pe gratar.
La final, le asezi fara a le suprapune pe platoul de servit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paleuri reteta paleuri prajituri casa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1660 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025168 (s)