News Flash:

Nu o sa-ti vina sa crezi ce poti face doar cu 6 ingrediente - Iti iese pufos si delicios

18 Aprilie 2017
10464 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 oua
1 cana de zahar (aprox 250gr)
1 1/2 cana faina
1 plic zahar vanilat
1/2 pahar de ulei ( aprox 100ml ulei)
1 lingura cu varf cacao

Mod de preparare:

Se bat bine albusurile, apoi se adauga treptat zaharul si se mixeaza  in continuare pana se topeste tot zaharul. Se adauga cate un galbenus si se mixeaza.
Apoi adaugam scoatem mixerul din functiune si folosim o spatula de lemn.  Adaugam zaharul vaniliat si uleiul. Punem treptat faina amestecand usor peste cap dupa fiecare lingura de faina.
Ungem 2 tavi de chec cu grasime si le tapetam cu faina si turnam in ele 3/4 din compozitie. In celalalt sfert adaugam cacao, amestecam si punem deasupra dintr-un capat in celalalt al tavii.

Citeste si Un minunat chec aperitiv, de facut oricand

Coacem 25-30 minute, la 180 grade Celsius.
Pentru mai multa siguranta facem proba cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca putin si apoi le scoatem din tava pe un gratar.
Reteta este preluata dintr-o carte mai veche de bucate.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec pufos chec cacao retete chec
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015996 (s)