News Flash:

Nu o sa-ti vina sa crezi ce poti face cu DOAR 4 ingrediente! Toate gospodinele trebuie sa stie asta!

17 Martie 2017
5336 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g faina alba
1 cana lapte batut
1 lingurita bicarbonat
½ lingurita sare

Mod de preparare:

Faina cernuta am amestecat-o cu sarea si bicarbonatul. Am adaugat treptat laptele batut, amestecand continuu, si framantand un altuat elastic ca cel de paine. In functie de tipul de faina folosit, cantitatea de lapte batut poate varia, de aceea este bine sa fie pus treptat.

Aluatul format l-am lasat la dospit cca jumatate de ora, apoi am impartit cantitatea in 2 bile, pe care le-am aplatizat si le-am copt intr-o cratita teflonata neunsa, pusa pe aragaz, la foc potrivit. Am copt turtele pe ambele parti, apoi le-am scos si le-am lasat sa se raceasca putin.
Au mers de minune alaturi de o cana de lapte batut, dar la fel de gustoase sunt si langa o fripturica sau o ciorbita!

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina alba lapte batut bicarbonat cratita teflonata ciorbita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1440 (s) | 24 queries | Mysql time :0.017054 (s)