News Flash:

Nu-mi spune ca si tu prepari asa mujdeiul de usturoi... Greseala pe care o face toata lumea. NU mai pune ingredientul acesta

21 Noiembrie 2016
12599 Vizualizari | 0 Comentarii
Usturoiul face parte din alimentatia noastra si e folosit si pentru tratarea unor afectiuni. Stiai insa ca nu e bine sa pui sare in mujdeiul pe care il prepari pentru peste, spre exemplu?

Motivul consta in faptul ca exista doua substante in usturoi care interactioneaza, atunci cand il zdrobesti, iar sarea le distruge efectele benefice. Este vorba despre aliina si alinoza. Conform cercetatorilor, alicina (rezultata in urma interactiunii celor doua) poate vindeca inclusiv cancerul pulmonar. Sarea, pe de alta parte, distruge enzimele din ea, atacand alt grup de enzime, de data aceasta din organismul nostru.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1629 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018630 (s)