News Flash:

Nu mi-a venit sa cred cand am facut clatitele dupa reteta Sandei Marin. Au iesit foarte pufoase. Uite cum am procedat

22 Mai 2017
9508 Vizualizari | 0 Comentarii
Sanda Marin, doamna bucatariei romanesti, iti ofera o reteta simpla, care nu poate da gres, de CLATITE PUFOASE!

Ingrediente (pentru 10 clatite):

100 gr faina
300 ml de lapte rece
doua oua (la care se renunta in varianta de post)
o lingura de zahar
o lingura de ulei
o lingurita de lamaie rasa
un praf de sare si unul de bicarbonat

Mod de preparare:

Se amesteca ingredientele – de preferinta cu mixerul – pana se obtine o compozitie omogena, fara cocoloase. Se ia cu un polonic si se toarna, pe rand, compozitia intr-o tigaie incinsa (daca tigaia este de calitate, nu este nevoie sa puneti ulei. Daca are, insa, aderente, este bine sa puneti, inainte de prima clatita, cateva picaturi de ulei). Se lasa fiecare clatita la rumenit cate 2 – 3 minute pe fiecare parte, dupa care se iau pe o farfurie, puse una peste alta.

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sanda marin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1773 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014744 (s)