News Flash:

Nu mai ai nevoie de cuptorul cu microunde! Afla cum sa decongelezi SIMPLU si RAPID carnea de pui!

8 Decembrie 2016
10513 Vizualizari | 0 Comentarii
Noua ni se intampla mereu. Planul pentru cina este stabilit dar ai uitat sa decongelezi carnea de pui.

In mod normal, ne-am grabi sa deschidem cuptorul cu microunde pentru a scapa mai repede, dar Jeff Potter, autorul cartii Cooking for Geeks, explica de ce apa rece este cea mai rapida metoda de a decongela puiul fara a-l strica.

Chiar si atunci cand nu suntem in criza de timp si lasam caserola pe masa din bucatarie pentru a se desface treptat carnea. Nimic mai gresit pentru ca se poate strica.

Potter demonstreaza ca in ciuda faptului ca este rece, apa poate topi mult mai repede gheata decat o face aerul. Deci poti folosi jetul de apa rece pentru a decongela carnea.

Oricum, chiar daca ai fi tentata sa folosesti apa calda, nu o face pentru ca puiul va incepe sa se prepare.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cina jeff potter
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019798 (s)