News Flash:

Nu mai ai nevoie de cuptorul cu microunde! Afla cum sa decongelezi SIMPLU si RAPID carnea de pui!

8 Decembrie 2016
10437 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Noua ni se intampla mereu. Planul pentru cina este stabilit dar ai uitat sa decongelezi carnea de pui.

In mod normal, ne-am grabi sa deschidem cuptorul cu microunde pentru a scapa mai repede, dar Jeff Potter, autorul cartii Cooking for Geeks, explica de ce apa rece este cea mai rapida metoda de a decongela puiul fara a-l strica.

Chiar si atunci cand nu suntem in criza de timp si lasam caserola pe masa din bucatarie pentru a se desface treptat carnea. Nimic mai gresit pentru ca se poate strica.

Potter demonstreaza ca in ciuda faptului ca este rece, apa poate topi mult mai repede gheata decat o face aerul. Deci poti folosi jetul de apa rece pentru a decongela carnea.

Oricum, chiar daca ai fi tentata sa folosesti apa calda, nu o face pentru ca puiul va incepe sa se prepare.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cina jeff potter
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1819 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018570 (s)