News Flash:

Nu au carne, dar sunt mult mai bune fara - Cum se face aceste minunatii de chiftelute de dovlecei

20 Iulie 2017
5451 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 dovlecei mici
1 ou
3 linguri faina
2 catei usturoi
marar
sare
piper
ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Dovleceii i-am curatat de coaja, i-am ras prin razatoarea cu ochiuri mari, apoi am presarat putina sare si am lasat putin sa-si lase zeama. Dupa cca 20 minute, am strans in palme razatura de dovleac si am eliminat toata zeama. Am amestecat dovleacul cu oul batut, patrunjelul, piperul, cateii de usturoi pisati, iar la final faina. A rezultat o compozitie legata dar moale.
Intr-o tigaie am pus ulei, iar cu ajutorul unei linguri (udate inainte) si cu palmele umede, am format chiftelutele pe care le-am prajit cateva minute pe ambele parti. Le-am scos pe un servet de hartie pentru a-si absorbi uleiul in exces.
Am servit chitelutele calde, alaturi de un sos facut din usturoi, castravete ras si iaurt slab.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei faina usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1731 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025658 (s)