Ingrediente:300 g
piscoturi de sampaniePentru crema:1 ou
150 g zahar
coaja rasa de lamaie
200 ml apa
30 g faina
200 g frisca
50 g ciocolata neagra
3 kiwi
Pentru ornat:2 linguri pudra de cacao
frunze de menta
Mod de preparare:1. Freci oul cu zaharul si coaja de lamaie rasa pana obtii un
amestec cremos. Adaugi faina, apa si fierbi compozitia la bain-marie, amestecand continuu, pana se ingroasa. Lasi cremala racit. In crema racita, amesteci ciocolata rasa si incorporezi frisca, amestecand usor.
2. Asezi un rand de piscoturi intr-o forma dreptunghiulara de
Jena, adaugi putina crema pentru a lega mai bine piscoturile intre ele, apoi un rand de kiwi taiate cuburi, continui cu alt rand de piscoturi, crema si apoi fructe de kiwi.
3. La sfarsit, adaugi un strat mai gros de crema si ornezi cu pudra de cacao cernuta deasupra si frunze de menta. Lasi
prajitura cu kiwi si piscoturi la rece cateva ore, inainte de a o servi taiata in bucati dreptunghiulare de 7/8 cm.
sursa:
sanatatea
Comentarii (0)