News Flash:

Noua fita culinara: Ciocolata rezistenta la caldura

11 Iunie 2013
2327 Vizualizari | 0 Comentarii
Pentru Mondelez, faptul ca, la caldura, ciocolata se topeste a fost un impediment in calea dezvoltarii vânzarilor, astfel ca liderii sai au investit bani in cercetari derulate pe parcursul ultimilor zece ani pentru a gasi solutia acestei probleme. Ciocolata rezistenta la caldura poate fi transportata si stocata in alte conditii si pe perioade mai lungi de timp decât ciocolata normala din prezent si poate ajunge in zone foarte calduroase ale lumii, cum ar fi Africa.

Ciocolata rezistenta termic nu este chiar o noutate, ea fiind prezentata lumii anul trecut, la un centru de cercetare din Marea Britanie (Cadbury’s Bournemouth Research and Development Center). Cheia produsului (care rezista si la temperaturi de 40 de grade Celsius) este combinatia de unt de cacao, uleiuri vegetale, lapte si zahar. Desigur, gustul sau este putin diferit fata de cel al ciocolatei cu care suntem obisnuiti noi, cei care traim in zone mai putin fierbinti ale globului. Potrivit informatiilor Geek, ciocolata rezistenta la caldura urmeaza sa ajunga in curand la vanzare in Africa.

sursa: totb
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mondelez
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024908 (s)