News Flash:

Noteaza reteta aceasta de frisca, pentru a o avea de Pasti! Cu 3 ingrediente, in maxim 7 minute, ai facut o minunatie. E altfel de frisca decat stii

27 Martie 2017
3149 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura indulcitor (miere/zahar/sirop de artar/)
1 lingurita esenta de vanilie
500 g lapte de cocos din comert

Citeste si despre Prajitura bicolora cu nuci - O minunatie de desert

Mod de preparare:

Cand scoateti conserva din frigider, incercati sa nu o agitati, ca sa nu amestecati crema cu apa de cocos. Puneti cu grija intr-un bol mediu, in prealabil racit, cocosul cremos. Cu mixerul sau cu un tel, amestecati la viteza mare pret de 3-5 minute. Abia apoi incorporati indulcitorul – ales de dumneavoastra din lista de optiuni de mai sus – si esenta de vanilie.

Este indicat sa folositi frisca de cocos la scurt timp dupa preparare. Daca o pastrati la frigider, sa fie pentru cel mult o saptamana, intr-un vas acoperit. Se poate folosi ca atare sau ca topping pentru diferite dulciuri – briose, torturi, clatite, tarte.

sursa: unica
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete frisca frisca cocos
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014289 (s)