News Flash:

Noodles cu perisoare

16 Iunie 2011
1199 Vizualizari | 0 Comentarii
Noodles cu perisoare1
Ingrediente: 300 gr carne de vitel tocata 1 ceapa 300 ml pasta de tomate 2 oua sare piper 2 lingurite coaja rasa de lamaie cimbrisor uscat 1/3 pachet noodles cu ou ulei de masline Mod de preparare: Ceapa tocata fin se caleste in 4-5 linguri ulei, pana se inmoaie bine. Se amesteca apoi cu carnea, ouale, coaja rasa de lamaie si condimentele si se formeaza perisoare cat o nuca, care se prajesc cateva minute. Din pasta de rosii cu 250 ml apa, sare, cimbrisor si piper se fierbe un sosulet, in care se pun perisoarele prajite. Noodlesii se fierb 2 minute in apa clocotita cu putina sare, se clatesc in sita sub jet de apa rece si se adauga peste sosul cu chiftelute. Se gusta pentru a potrivi mirodeniile, dupa care se mai da un clocot - doua. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste cimbrisor uscat ardei umpluti penne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1111 viz    0 com
927 viz    0 com
970 viz    0 com
901 viz    0 com
1293 viz    0 com
2254 viz    0 com
1487 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1501 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013710 (s)