News Flash:

Nici prin cap nu-ti trecea ce bunatate poti face cu broccoli si piept de pui - Reteta MAI JOS

7 Iunie 2017
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g orez (o cana)
400 g piept de pui
1 broccoli
200 g fulgi de porumb
300 ml lapte
1 lingura faina
100 g branza curgatoare (gen cascaval)
50 g unt
sare
piper
ulei

Mod de preparare:

1. Fierbem orezul in apa cu sare apoi il strecuram si il lasam sa se raceasca.
2.Carnea de pui o taiem cubulete si o condimentam cu sare si piper apoi o prajim in putin ulei acteva minute pana se face.
3.Preparam un sos beschamel din 300 ml lapte. Incingem putin ulei intr-o cratita, adaugam faina, amestecam un pic si apoi adaugam treptat laptele amestecand mereu cu un tel sa nu se faca cocoloase. Amestecam pana se ingroasa, adaugam sare (nu ar strica si un praf de nucsoara) si apoi adaugam branza rasa. Amestecam cu focul stins.

Citeste si Salata satioasa de vara - Cu broccoli si cu carne de vita

4. Broccoli il desfacem buchetele si il fierbem 3 minute in apa cu sare.
5. Intr-o tava rotunda sau dreptunghiulara (nu conteaza forma, important este sa fie adanca) punem putin ulei apoi orezul. Peste orez punem bucatelele de pui si broccoli , apoi turnam sosul cu branza si presaram deasupra fulgi de porumb. Punem si untul taiat bucatele peste fulgi si coacem aproximativ 20 minute la 180 de grade.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez broccoli lapte cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016391 (s)