News Flash:

Nici nu zici ca sunt de post, la ce bine arata - Tocmai am servit masa cu familia si va spun, cu mana pe inima, ca nu a mai ramas absolut nimic. Chiar si copiii mofturosi au papat tot - Legume pe pat de mamaliga

16 Martie 2017
5394 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g rosii cherry
1 dovlecel
1 vanata mare
frunze de busuioc
1 ardei gras rosu
ulei de masline
2-3 catei de usturoi
sare
piper

Pentru mamaliga:
350 g malai (de preferinta negrisat)
1 lingura cu ulei de masline
2 lingurite cu sare
1 l apa

Mod de preparare:

1. Pentru mamaliga, pune apa la fiert intr-o oala cu fundul gros. Cand da in clocot, pune sarea si toarna malaiul in ploaie, amestecand sa nu se formeze cocoloase. Da focul mai mic, pune deasupra un capac si lasa sa fiarba, amestecand din cand in cand.

2. Taie legumele in bucati potrivite si pune-le intr-un wok in care ai incins 3-4 linguri cu ulei impreuna cu usturoiul. Caleste-le impreuna cateva minute, dar fara a le inmuia, sunt mai gustoase putin crocante.

3. Rastoarna mamaliga pe un fund de lemn, intinde-o usor cu o lingura de lemn si pune deasupra amestecul de legume.
Serveste legumele pe pat de mamaliga imediat.

sursa: jurnal de retete
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete post retete legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1748 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019833 (s)