News Flash:

Nici nu zici ca e de post - Varza la cuptor cu condimente

23 Februarie 2018
1759 Vizualizari | 0 Comentarii

Maicutele de la Manastirea Prislop te invata cum sa prepari cea mai buna varza dulce la cuptor, o reteta numai buna in zilele de post.

Citeste si Daca vrei sa gatesti ceva nemaipomenit pentru cei dragi, testeaza reteta de snitele din varza

Ingrediente pentru varza dulce la cuptor:

  • 2 verze
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei gras (rosu sau verde)
  • 3 linguri de bulion

Citeste si Reteta secreta a gospodinelor pentru sarmale ardelenesti gustoase

  • ulei
  • marar uscat
  • cimbru
  • sare
  • 6 catei usturoi

Citeste si Un aliment din beci previne imbatranirea prematura si trateaza ulcerul

Mod de preparare:

Varza se curata de foile vestede, se spala bine si se sectioneaza in doua. Se taie apoi in fidelute si se adauga intr-un castron incapator. Se freaca bine cu sare si se lasa sa stea timp de jumatate de ora. Intre timp se toaca ceapa si ardeii marunt.

Citeste si Cum fac maicutele sarmalele de post, cu un gust aparte - Reteta de la Manastirea Prislop

Pune varza intr-o cratita incapatoare, impreuna cu ceapa si ardeii grasi. Peste varza adauga apa clocotita, cat sa acopere varza. Adauga oala in cuptorul incins la 180 de grade Celsius timp de 20 de minute, apoi scoate-o si adauga bulionul. Amesteca bine si adauga si cimbrul. Adauga varza la cuptor timp ce 100 de minute, apoi scoate-o din nou, adauga usturoiul tocat, amesteca bine si mai coace-o timp de 20 de minute sau mai mult, daca este necesar.

Nici nu zici ca e de post - Varza la cuptor cu condimente

preluat de pe acasa

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

manastirea prislop cratita incapatoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1571 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017431 (s)