News Flash:

Nici nu zici ca e de post - Ciorba din fasole pastai

16 Mai 2018
513 Vizualizari | 0 Comentarii

Recomand aceasta ciorba de post din suflet, se prepara rapid si este delicioasa. Este preparata din ingrediente naturale si se prepara in 30 de minute.

Ingrediente:

  • 1/2 kg fasole pastai late
  • 1 conserva cubulete de rosii in bulion
  • 1 lingurita rasa sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel proaspat sau marar
  • morcov

Mod de preparare:

Spala pastaile de fasole si curata-le de codite. Rupe-le in 3, 4 bucati. Adauga si morcoviul ras (este optional) Se pun la fiert, la foc mic, in 2 litri de apa rece, in care adaugi o lingurita de sare.
Dupa ce a fiert fasolea, adauga cubuletele de rosii in bulion si cele doua linguri de ulei si asteapta ca ciorba sa ajunga iar la punctul de fierbere. Cand incepe sa dea in fiert, stinge aragazul. adaug[ patrunjelul tocat marunt, si dupa gust mai poti adauga sare, piper, foi de dafin.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1905 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017235 (s)