News Flash:

Nici nu-ti vine sa crezi ca nu au carne - Suculente si fragede, perfecte pentru Postul Pastelui - Chiftelute FARA soia

20 Martie 2017
98024 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceapa galbena
2 cepe rosii
2 catei de usturoi
1 varf de lingurita praf de ghimbir
1/2 lingurita turmeric
1/2 lingurita patrunjel uscat
1/2 lingurita boia picanta
100 g faina
1 varf de lingurita bicarbonat
60-80 ml apa
sare si piper dupa gust
ulei

Mod de preparare:

Taie ceapa fasii (sa arate ca niste mini-spaghete, mai exact) si amestec-o intr-un bol cu faina, bicarbonatul si toate condimentele.
Adauga o lingurita de ulei si 60 ml de apa, amesteca bine pana cand ceapa e bine acoperita de aluat. Daca acesta nu s-a distribuit in mod egal, adauga si restul de apa si amesteca.
Incinge ulei in tigaie. Cand incepe sa sfaraie, adauga din aluatul format cateva “chiftelute“, avand grija sa nu se lipeasca intre ele, desigur.
Prajeste-le pe ambele parti pana se rumenesc si scapa de excesul de ulei scotandu-le pe un servetel de hartie. (Da, le poti face si la cuptor, in tava, ca sa fie mai sanatoase).

sursa: unica
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

chiftelute post chiftelute reteta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015584 (s)