News Flash:

Nici doctorii nu au crezut la inceput. Ce se intampla in corpul tau daca mananci doua oua fierte pe saptamana, timp de o luna

10 Aprilie 2017
36779 Vizualizari | 0 Comentarii
Un aliment de care multe persoane se feresc, de teama sa nu se ingrase sau sa nu le creasca nivelul colesterolului “rau” din cauza lui are, de fapt, o multime de efecte benefice asupra organismului.
Oul nici nu ingrasa, nici nu ne creste colesterolul, spune nutritionistul Mihaela Bilic. Acest aliment contine mai multe substante care ne feresc de anxietate si depresie, ajutandu-ne sa ne simtim veseli.

Citeste si Reteta pentru cel mai bun COZONAC! VEZI AICI cum sa il faci pufos si bun!

“Oul infuenteaza in bine starea de bine. In galbenus exista colina, o substanta din grupul vitaminelor B. Colina este legata de activitatea vitaminelor B6 si B12 si este precursorul acetilcolinei, neurotransmitatorul de baza al creierului. Un deficit de colina determina anxietate si depresie, adica afecteaza major dispozitia. Si nu exista o sursa alimentara mai bogata si mai eficienta pentru colina decat galbenusul”, sustine Mihaela Bilic, citata de feminis.ro.

Nutritionistul ne recomanda sa consumam cate un ou fiert moale de doua ori pe saptamana, timp de cel putin cateva saptamani.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mihaela bilic colina anxietate depresie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1697 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021882 (s)