News Flash:

Negrese

24 Ianuarie 2012
1749 Vizualizari | 0 Comentarii
Negrese
Ingrediente:

80 g faina
200 g ciocolata
140 g unt
200 g zahar
2 lingurita esenta de vanilie
1 galbenus
2 oua
60 g nuci pisate

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 160 grade. Ungem o tava cu unt. Topim ciocolata si untul. Se bate zaharul cu vanilia si se adauga un praf de sare. Incorporam ouale pe rand si galbenusul. Amestecam bine compozitia cu un mixer pana devine foarte fina. Incorporam nucile si punem aluatul in tava. Se da la cuptor. Dupa ce s-a copt, scoatem prajitura, o lasam sa se raceasca si o taiem felii. Putem presara cacao pe deasupra.

sursa articol si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina ciocolata unt zahar galbenus oua nuci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2208 viz    0 com
21884 viz    0 com
1130 viz    0 com
1938 viz    0 com
2337 viz    0 com
2253 viz    0 com
2418 viz    0 com
3305 viz    0 com
3324 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1470 (s) | 34 queries | Mysql time :0.014564 (s)