News Flash:

Negresa facuta asa sigur nu ai mancat pana acum! E cu inghetata de vanilie

21 Mai 2017
398 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6490 RON (+0.0016)
USD: 3.8160 RON (+0.0095)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

60 g unt
70 g ciocolata
100 g zahar alb
100 g zahar brun
60 g pudra de cacao
30 g faina
1 praf de sare
esenta de vanilie, dupa gust
2 oua
100 g bucati de ciocolata, pentru ornat

Pentru topping:
inghetata de vanilie
sirop de ciocolata
ornamente colorate pentru prajituri
cirese, optional

Mod de preparare:

Incalzesti cuptorul la 176 grade Celsius. Topesti untul impreuna cu ciocolata, la microunde. Incorporezi zaharul. Adaugi pudra de cacao, faina, praful de sare, esenta de vanilie si ouale. Mixezi compozitia, pâna obtii un amestec omogen. Combini cu bucatile de ciocolata.

Imparti aluatul in doua tigai de fonta. Dai la cuptor, aproximativ 25 de minute. Lasi la racit, câteva minute. Servesti cu inghetata si orice alt topping doresti.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciocolata cacao celsius microunde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1787 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015847 (s)