News Flash:

Negresa de post - Moale si delicioasa. Ai tai te vor iubi si mai mult dupa ce o sa le prepari RETETA DE MAI JOS

15 Martie 2017
212038 Vizualizari | 2 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6490 RON (+0.0016)
USD: 3.8160 RON (+0.0095)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

430 gr faina
250 gr zahar
50 ml cafea
120 ml ulei
60-70 gr cacao
2 lingurite bicarbonat de sodiu
1 lingura otet
foarte putina sare
1 esenta de vanilie

Mod de preparare:

Cerne faina si amestec-o cu cacaua, zaharul, sarea si bicarbonatul de sodiu. Omogenizeaza.
Toarna peste compozitia uscata toate ingredientele umede. Omogenizeaza.
Tapeteaza o tava cu hartie de copt, pune compozitia in ea si agit-o usor, ca sa se aseze cat mai bine.
Baga tava in cuptorul incins la 175 de grade Celsius, pentru 35-40 de minute.
Se serveste cu glazura de ciocolata sau pudra de zahar.

sursa: sanatatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

negresa post retete negresa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

anca  | #1195
Eu am adăugat complot si apa,întrucât compozitia e prea vartoasa doar cu ingredientele de sus.e la cuptor...sper sa iasă...ah....si am pus vișine de la borcan....
Raluca  | #1199
Am adaugat 250 ml apa, o mana de stafide si una de nuci maruntite si vreo 3 linguri gem de prune, A iesit delicioasa si fff pufoasa.
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1838 (s) | 24 queries | Mysql time :0.016885 (s)