News Flash:

Negresa de post

7 Aprilie 2011
5442 Vizualizari | 0 Comentarii
negresa de post
Ingrediente: 400 g gem, 1 cana de zahar, 10 linguri ulei, 3 linguri cacao, margarina, 1/2 cana apa, bicarbonat dizolvat in otet, 1 cana faina, sare Preparare: Se amesteca gemul cu 1 cana de zahar si uleiul, se freaca pana la topire si se adauga uleiul putin cate putin (ca la maioneza). In compozitie se pun 3 linguri cacao, pe rand, amestecand continuu si o cana si jumatate de apa. Se stinge cu o lingura de bicarbonat, 1 cana de faina si putina sare. Se toarna compozitia bine omogenizata in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si se baga in cuptorul incins. Se coace la foc mic timp de 40 de minute. Intre timp se prepara sosul de ciocolata: se amesteca 3 linguri de margarina cu 5 linguri de zahar si se freaca bine. Se pune 2-3 linguri cacao si se da la foc. Dupa ce ati scos prajitura il lasati 15 minute sa se raceasca si apoi turnati sosul pe blat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez bicarbonat rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3287 viz    0 com
1295 viz    0 com
5998 viz    0 com
4055 viz    0 com
5102 viz    0 com
2456 viz    0 com
1583 viz    0 com
1347 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019331 (s)