News Flash:

Negresa cu vinete coapte

5 August 2014
2142 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

300 gr ciocolata neagra
2 vinete medii
50 gr pudra de cacao
3 oua
60 gr migdale macinate
2 lingurite praf de copt
200 gr miere
un varf de sare

Mod de preparare:

Pune intr-o tava pergament pentru prajituri si unge-l cu un strop de ulei. Coace vinetele, apoi curata-le de coaja si lasa-le sa se scurga bine. Mixeaza-le cu un blender, adauga bucatile de ciocolata cat mai moi posibil. Amesteca intr-un vas restul ingredientelor, apoi adauga vinetele cu ciocolata.
Toarna aluatul in tava si lasa-l la cupor intre 30 si 50 de minute. Cand s-a racit, pudreaza pe deasupra cu praf de cacao.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

negresa retete negresa negresa vinete retete vara retete incepatori
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1513 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015918 (s)