News Flash:

Negresa cu vanilie si zmeura

14 Februarie 2014
1481 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g ciocolata
200 g unt
400 g zahar
5 oua
110 g faina
400 g crema de branza
1 lingurita esenta de vanilie
120 g zmeura

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 170 grade si se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Topim ciocolata si o lasam sa se raceasca. Se bate untul cu 250 g zahar si adaugam apoi 3 oua, pe rand. Incorporam ciocolata topita si apoi faina. Punem ¾ din aluatul obtinut in tava. Intr-un bol se parat se bate crema de branza cu zaharul si ouale ramase si cu esenta de vanilie si apoi turnam compozitia peste aluatul din tava. Cu o lingura punem ciocolata ramasa pe deasupra si punem si zmeura. Bagam tava la cuptor timp de 45 de minute. O lasam sa se raceasca complet inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete negresa negresa ciocolata negresa vanilie retete prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1552 viz    0 com
3107 viz    0 com
2651 viz    0 com
1283 viz    0 com
2703 viz    0 com
1533 viz    0 com
3265 viz    0 com
1504 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1805 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023005 (s)