News Flash:

Negresa cu stafide si nuci

27 Ianuarie 2014
2093 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru compozitie:
2 cani si 1/2 de faina
2 oua
1 cana zahar
50 gr de stafide
1 cana lapte
1/2 cana ulei
3 lingurite de cacao 1 lingurita bicarbonat alimentar
10 nuci sfaramate marunt
10 nuci date prin masina de rasnit nuci

Pentru glazura:
50 g de unt
6 patratele de ciocolata simpla (cu lapte)

Mod de preparare:

Se freaca bine ouale cu zaharul. Cand zaharul s-a topit, incepem sa punem pe rand ulei, lapte si faina, repetand de 5, 6 ori, pana terminam cantitatea, adaugam cacaoa si bicarbonatul. Pregatim o tava tapetata cu unt, turnam compozitia si adaugam stafidele si nuca sfaramata (cu o scobitoare amestecam in sensul acelor de ceas astfel incat stafidele si nucile sa intre in compozitie) si se introduce la cuptor.

Dupa ce s-a facut, circa 40-50 min, scoatem tava si pregatim glazura astfel - punem untul si bucatile de ciocolata intr-un ibric, pe foc, mestecand continuu pana se topesc, lasam 5 min sa se mai raceasca si turnam glazura peste compozitia scoasa de la cuptor, apoi presaram abundent nuca data prin masina.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1842 viz    0 com
2811 viz    0 com
1111 viz    0 com
1879 viz    0 com
2167 viz    0 com
4813 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1822 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029000 (s)