News Flash:

Negresa cu portocale si iaurt

20 August 2013
2994 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

175 g faina
40 g cacao
100 g zahar brun
coaja de la 1 portocala
1 ou
100 g iaurt natural degresat
75 g margarina

Mod de preparare:

Tapteaza o tava cu hartie de copt, apoi preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Cerne faina si combin-o cu cacaua si un varf de cutit de sare. Amesteca zaharul cu coaja rasa de portocala, apoi, intr-un bol separat, bate oul cu 150 ml de apa rece si cu iaurtul.
Combina toate ingredientele si amesteca-le bine cu margarina, pana cand obtii o compozitie omogena. Intinde-o in tava de copt, apoi da-o la cuptor pentru 15 minute. Las-o sa se raceasca, apoi pune-o la rece pentru cel putin o ora.
Negresa cu portocale si iaurt se serveste rece, decorata cu felii de portocala si smantana usor acrisoara.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete negresa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024188 (s)