News Flash:

Negresa cu migdale si merisoare

24 Decembrie 2013
1083 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50g fulgi de migdale
40g merisoare uscate tocate marunt
70g faina
150g zahar
3 oua
75g unt
200g ciocolata neagra

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180C/170C (daca ai cuptor cu ventilatie). Tapeteaza cu hartie de copt o tava rotunda cu diametrul de 24cm. Topeste untul, ciocolata rupta in bucati si zaharul intr-o oala pe foc mic, amestecand din cand in cand. Lasa-le deoparte sa se raceasca

Amesteca in ciocolata topita galbenusurile de ou. Apoi adauga merisoarele tocate, fulgii de migdale si faina. Bate albusurile spuma si incorporeaza-le treptat si complet in amestecul de ciocolata.

Toarna aluatul in tava pregatita si coace la cuptor timp de 30-35 de minute pana se rumeneste si formeaza o crusta crocanta. (miezul va fi moale, sfaramicios si umed)

Lasa prajitura sa se raceasca in tava inainte sa o scoti. Pudreaza cu zahar farin si decoreaza daca vrei cu ciocolata alba topita. Brownie e delicioasa calda, cu o lingurita de frisca sau inghetata de vanilie.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3316 viz    0 com
1200 viz    0 com
1458 viz    0 com
1447 viz    0 com
2521 viz    0 com
1374 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2017 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031061 (s)