News Flash:

Negresa cu menta si ciocolata

11 Noiembrie 2013
2380 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

113 g ciocolata amaruie
3/4 ceasca de unt
2 cani si un sfert de zahar
4 oua
colorant alimentar rosu
1 cana si jumatate de faina
1/4 lingurita de extract de menta
2 lingurite de extract de vanilie
1 cana si jumatate de faina
1/8 lingurita de sare
1/2 pachet de crema de branza
2 albusuri
2 linguri de faina

Mod de preparare
:

Topeste ciocolata si untul intr-un castron la cuptorul cu microunde 1 minut si jumatate, amestecand in compozitie la intervale de 30 de secunde. Amesteca ciocolata cu 2 cani de zahar, adauga ouale si colorantul alimentar. Combina-le bine, apoi adauga extractul de menta, 1 lingurita de vanilie, 1 cana si jumatate de faina si sarea. Toarna apoi aluatul intr-o tava.

Separat, bate crema de branza cu 1/4 cana de zahar cu mixerul electric. Adauga albusurile de oua si restul de vanilie, apoi incorporeaza si cele doua linguri de faina si amesteca pana cand se omogenizeaza. Toarna peste aluat si amestecul de crema de branza si imprastie-l cu varful unui cutit.
Negresa cu menta se serveste la temperatura camerei, taiata bucatele patrate mari si decorata cu cateva frunze de menta proaspete.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2130 viz    0 com
1952 viz    0 com
2218 viz    1 com
1925 viz    0 com
1451 viz    0 com
3415 viz    0 com
2358 viz    0 com
1344 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030183 (s)