News Flash:

Negresa cu glazura de fondant

22 Octombrie 2013
5077 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

30 g ciocolata cu lapte
200 g fondant
100 g nuci tocate
100 g faina
1 lingurita extract de vanilie
3 oua batute usor
170 g unt taiat cubulete
380 g zahar
120 g ciocolata neagra, tocata

Mod de preparare:

Topeste untul si ciocolata neagra intr-un bol, la microunde si amesteca pana cand se incorporeaza. Lasa sa se raceasca pentru cateva minute. Incorporeaza ouale si vanilia, apoi faina si nucile. Toarna aluatul intr-o tava (23x33cm) tapetata cu hartie de copt. Coace brownie la 180C, timp de 25-30 de minute.

Scoate-o sa se raceasca putin si indeparteaza hartia de copt. Incalzeste fondantul si toarna glazura peste prajitura. Topeste ciocolata cu lapte si pune-o intr-un pos de patiserie cu dui subtire. Deseneaza pe prajitura linii fine ca o panza de paianjen. Lasa prajitura sa se raceasca inainte sa o tai in bucati.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6170 viz    0 com
1107 viz    0 com
1958 viz    0 com
1467 viz    0 com
1438 viz    0 com
3205 viz    0 com
2746 viz    1 com
1800 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1549 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024367 (s)