News Flash:

Negresa cu glazura de ciocolata

7 Aprilie 2015
1766 Vizualizari | 2 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

spray de gatit non-aderent
2 oua mari
2 linguri + 2 lingurite espresso pudra
75 ml apa + 2 linguri
75 ml ulei vegetal
1 lingurita extract de vanilie
1 lingura unt nesarat, la temperatura camerei
cca 350 gr zahar pudra
cca 170 gr fulgi de ciocolata semi-dulce
praf de negresa

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Pulverizeaza spray de gatit intr-o tava non-aderenta. Mixeaza 75 ml apa cu uleiul, ouale si 2 linguri de espresso pudra. Adauga praful de budinca si fulgii de ciocolata. Pune compozitia in tava si bag-o in cuptor, pentru aproximativ 35 de minute.
Intre timp dizolva cele 2 linguri de pudra espresso in 2 linguri de apa, apoi pune vanilia si zaharul pudra. Omogenizeaza.
Cand s-a racit negresa, toarna mixul pregatit anterior si baga in frigider pentru cateva ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

negresa glazura retete negresa glazura prajituri prajituri dulciuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Stewartnig  | #1335
wh0cd594475 allopurinol crestor Levaquin 500mg order synthroid purchase glucophage
Stewartnig  | #1411
wh0cd594475 provera medication doxycycline buy no prescription buy nolvadex rosuvastatin crestor viagra for sale online generic for atarax
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1738 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021087 (s)