News Flash:

Negresa cu gem si glazura de ciocolata

22 Decembrie 2014
4322 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

Pentru negresa:
cca 100 gr unt taiat cuburi
2 oua
1 lingurita cafea instant
2 linguri apa
1/2 lingurita praf de copt
cca 280 gr chipsuri de ciocolata semi-dulce
cca 170 gr zahar brun
cca 170 gr faina

Pentru umplutura:
1 cutie de crema de branza
cca 230 gr chipsuri de ciocolata semi-dulce
cca 50 gr zahar pudra
75 gr gem de zmeura

Pentru glazura (optional):
cca 50 gr chipsuri de ciocolata semi-dulce
1 lingurita de margarina

Mod de preparare:

Negresa:
Topeste untul si chipsurile la microunde, apoi lasa-le la racit. Mixeaza ouale cu zaharul brun. Dizolva cafeaua in apa, apoi pune peste ea mixul cu oua. Incorporeaza si ciocolata si mixeaza pana cand se omogenizeaza. Separat amesteca faina cu praful de copt. Adauga treptat peste mixul de ciocolata.

Greseaza o tava de copt, pune compozitia in ea si baga in cuptorul incins la 175 de grade Celsius, pentru 30-35 de minute. Lasa kla racit pe un gratar.

Umplutura:
Topeste chipsurile la microunde si lasa-le sa se raceasca apoi. Mixeaza crema de branza cu zaharul, adauga gemul si ciocolata topita.
Compozitia obtinuta toarn-o peste negresa (bineinteles, daca aceasta s-a racit).

Glazura:
Topeste chipsurile de ciocolata si margarina tot in microunde, apoi intinde compozitia peste negresa.

Inainte de servire da la rece pentru cateva ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete negresa umplutura prajituri glazura negresa retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1655 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028324 (s)