News Flash:

Negresa cu fistic

25 Ianuarie 2013
2212 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr faina
200 gr unt
100 gr fistic
280 gr zahar brun
300 gr ciocolata amaruie
50 ml lapte
4 oua
1/2 lingurita scortisoara
150 gr merisoare
zahar pudra

Mod de preparare:
 
Incinge cuptorul la 180 de grade si unge cu unt o tava. Intr-o cratita, topeste ciocolata cu untul, zaharul si laptele. Amesteca incetisor, pana cand toate ingredientele sunt bine incorporate. Lasa apoi sa se raceasca putin dupa care adauga ouale pe rand. Amesteca bine si adauga si faina, scortisoara si merisoarele. Toarna compozitia in tava si presara pe deasupra fisticul. Da tava la cuptor pentru 30 de minute. Cand este gata, scoate de la cuptor si taie negresa in patratele cat este calda inca. Cand se raceste complet, pudreaza cu zahar. Negresele cu merisoare si fistic se servesc cu lapte sau ciocolata calda.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt fistic zahar brun ciocolata amaruie lapte oua scortisoara tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6882 viz    0 com
4031 viz    1 com
4798 viz    0 com
2039 viz    0 com
5441 viz    0 com
3076 viz    0 com
1512 viz    0 com
1878 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1433 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026037 (s)