News Flash:

Negresa cu dovlecei dati pe razatoare

8 Septembrie 2016
1519 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr ciocolata neagra
1 lingura ulei de nuca de cocos
80 gr zahar
3 oua
100 gr faina de nuca de cocos
100 gr dovlecei
1 lingura cacao pudra
1 pumn de alune (nesarate, prajite)

Mod de preparare:

1. Spala dovleceii, da-i pe razatoare si stoarce-i bine de zeama.
2. Topeste ciocolata la bain-marie si amestec-o cu uleiul si zaharul.
3. Pune peste ciocolata ouale, pe rand, apoi faina de nuca de cocos, dovleceii si cacaua. Omogenizeaza.
4. Tapeteaza cu hartie de copt o tava si pune compozitia pregatita in ea.
5. Presara alunele si baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 35-40 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

negresa reteta negresa dovlecei prajitura rapida
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1537 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018435 (s)