News Flash:

Negresa cu cafea si rom

21 Octombrie 2013
1405 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr unt
300 gr faina
5 oua
2 linguri rom
300 gr zahar
150 ml lapte
4 linguri cacao
1 lingurita si jumatate de cafea solubila
1 praf de sare
2 pachetele zahar vanilat
1 plic praf de copt

Mod de preparare:

Intr-o cratita, amestecam laptele cu zaharul, pudra de cacao si cafeaua solubila. Punem pe foc si lasam pana da in clocot. Lasam 2-3 minute compozitia sa fiarba la foc mic, pana incepe sa se ingroase ca o smantana mai subtire. Dam deoparte si continuam sa amestecam pana ramane calduta.
Separat frecam untul taiat cubulete cu un praf de sare. Adaugam untul in crema de cacao lingura cu lingura, pana se incorporeaza tot. Adaugam apoi galbenusurile, romul, apoi faina cernuta impreuna cu praful de copt.La sfarsit incorporam albusurile batute spuma impreuna cu zaharul vanilat, eu am pus bourbon.
Tapetam cu ulei si faina o tava rotunda. Turnam compozitia si apoi o introducem in cuptorul preincalzit, circa 45 de minute, sau pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca si apoi putem felia prajitura.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

brownies
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1409 viz    0 com
3147 viz    0 com
2695 viz    1 com
1745 viz    0 com
1952 viz    0 com
2709 viz    0 com
1509 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1879 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032659 (s)