News Flash:

Nectar de pepene

13 Mai 2011
901 Vizualizari | 0 Comentarii
Nectar de pepene
Ingrediente: 200 g miez de pepene galben 200 g miez de pepene verde 200 g miez de pepene portocaliu 2 linguri de miere putina scortisoara 1 plic de ceai de menta Mod de preparare: Se face o infuzie din 200 ml apa fiarta si plicul de menta. Se lasa zece minute acoperit, apoi se scoate plicul si se pune la rece. Se amesteca toate ingredientele in blender si se mixeaza bine. Se da la frigider si se serveste rece.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nectar bitter lemon vin alb stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1297 viz    0 com
864 viz    0 com
963 viz    0 com
1468 viz    0 com
1030 viz    0 com
1201 viz    0 com
970 viz    0 com
1968 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1402 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012771 (s)