News Flash:

Nectar de corcoduse aurii

14 August 2012
1149 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 kg corcoduse
500-800 g  zahar
3 l apa
1 pliculet de zahar vanilat

Mod de preparare:

Se spala corcodusele, se rup coditele si se pun la fiert in 3 litri de apa. Dupa ce da in clocot se mai lasa 10-15 minute pe foc. Apoi se lasa sa se raceasca putin, dupa care se da toata compozitia prin sita, pentru a se inlatura samburii si coaja. Compozitia fiind calda, se adauga intre 500 si 800 g zahar (in functie de gradul de coacere al fructelor si de preferinta) si un pliculet de zahar vanilat, amestecandu-se incontinuu, pana se dizolva tot zaharul. Apoi se toarna nectarul rezultat in sticle si se lasa in frigider, la racit. Se serveste rece.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

corcoduse zahar apa zahar vanilat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019819 (s)