News Flash:

Ne era foame, asa ca am facut o tocanita de legume cu pulpe de pui. Nu va spun decat atat: s-a terminat de mancat in mai putin de 30 de minute

13 Iunie 2018
982 Vizualizari | 0 Comentarii

Ne era asa pofta de o tocanita cu mult sos in care sa intingem paine, incat nu am rezistat si am preparat o tocanita de legume cu pulpe de pui. Va invitam si pe voi sa pregatiti pentru cei dragi aceasta mancare!

Tocanita de legume cu pulpe de pui – Ingrediente: 2 pulpe mari de pui, 1 lingura ulei, 2 cepe mari, 1 morcov, 1 ardei gras, 200 g ciuperci, 3 rosii, cimbru, patrunjel verde, sare, piper.

Cum se prepara: Se taie pulpele si se rumenesc pe toate partile, apoi se scot din tigaie si se pastreaza calde. In locul carnii, se pune ceapa tocata marunt, morcovul feliat, ardeiul taiat fasii sau rondele si ciupercile taiate felii subtiri. Se adauga uleiul, sare, piper, dupa preferinta, 2-3 linguri de apa si se lasa la fiert, la foc mic, 15 minute. Se adauga rosiile curatate de pielite, taiate marunt, si se lasa sa fiarba 10 minute. Se adauga carnea, cimbrul, se corecteaza gustul de sare, se mai adauga putina apa calda si se lasa sa fiarba, la foc mic,
aproximativ 20 de minute, pana scade. Tocanita de legume cu pulpe de pui se serveste calda, garnisita cu patrunjel verde si insotita de mamaliguta calda.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1752 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019342 (s)