News Flash:

Napolitane cu nuca si rahat

20 Ianuarie 2012
3842 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Napolitane cu nuca si rahat
Ingrediente:

3 foi mari de napolitana
1 kg rahat
100 ml suc de lamaie (de la 2 lamai)
coaja rasa de la o lamaie
200 g nuca tocata

Mod de preparare:

Rahatul se da prin masina de tocat carne. Nuca se taie bucatele. Rahatul tocat se pune pe foc impreuna cu sucul de lamaie (preferabil intr-un vas de teflon) si se tine amestecand pana se infierbanta bine. Se inchide focul, se lasa sa se racoreasca vreo 5 minute, apoi se adauga coaja rasa de lamaie si nucile; se omogenizeaza. Se mai lasa inca vreo 5 min. sa se racoreasca apoi se umplu foile de napolitana. Se preseaza bine deasupa, dar cu grija sa nu se sfarame foile; dupa ce umplutura s-a racit se taie, stergand cutitul cu un servet umed de fiecare data.
Napolitane cu nuca si rahat pregatite de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

napolitana rahat lamai nuca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2391 viz    0 com
1638 viz    0 com
2424 viz    0 com
7478 viz    0 com
3938 viz    0 com
3084 viz    0 com
3155 viz    0 com
2811 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1674 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030165 (s)