News Flash:

Napolitane cu nuca si rahat

20 Ianuarie 2012
3335 Vizualizari | 0 Comentarii
Napolitane cu nuca si rahat
Ingrediente:

3 foi mari de napolitana
1 kg rahat
100 ml suc de lamaie (de la 2 lamai)
coaja rasa de la o lamaie
200 g nuca tocata

Mod de preparare:

Rahatul se da prin masina de tocat carne. Nuca se taie bucatele. Rahatul tocat se pune pe foc impreuna cu sucul de lamaie (preferabil intr-un vas de teflon) si se tine amestecand pana se infierbanta bine. Se inchide focul, se lasa sa se racoreasca vreo 5 minute, apoi se adauga coaja rasa de lamaie si nucile; se omogenizeaza. Se mai lasa inca vreo 5 min. sa se racoreasca apoi se umplu foile de napolitana. Se preseaza bine deasupa, dar cu grija sa nu se sfarame foile; dupa ce umplutura s-a racit se taie, stergand cutitul cu un servet umed de fiecare data.
Napolitane cu nuca si rahat pregatite de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

napolitana rahat lamai nuca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2316 viz    0 com
1585 viz    0 com
2392 viz    0 com
7331 viz    0 com
3743 viz    0 com
3015 viz    0 com
3078 viz    0 com
2762 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021843 (s)