News Flash:

Napolitane cu miere si ciocolata

12 Iunie 2012
2300 Vizualizari | 0 Comentarii
Napolitane cu susan si miere
Ingrediente:

300 g susan
5 foi mici de napolitana
350 g miere
ciocolata alba - optional

Mod de preparare:

Se pun mierea si susanul intr-un blender si se mixeaza pana in momentul in care rezulta o pasta. Se umplu foile de napolitana cu aceasta pasta, presand bine, dar usor la fiecare strat. Se taie dreptunghiuri, patratele, rombulete.
Napolitane cu miere si ciocolata pregatite de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

susan napolitana miere ciocolata alba blender pasta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4355 viz    0 com
13968 viz    0 com
3803 viz    0 com
1724 viz    1 com
9393 viz    0 com
4058 viz    0 com
2509 viz    0 com
4446 viz    0 com
1345 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1730 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027766 (s)