News Flash:

Napolitane cu miere si ciocolata

12 Iunie 2012
2267 Vizualizari | 0 Comentarii
Napolitane cu susan si miere
Ingrediente:

300 g susan
5 foi mici de napolitana
350 g miere
ciocolata alba - optional

Mod de preparare:

Se pun mierea si susanul intr-un blender si se mixeaza pana in momentul in care rezulta o pasta. Se umplu foile de napolitana cu aceasta pasta, presand bine, dar usor la fiecare strat. Se taie dreptunghiuri, patratele, rombulete.
Napolitane cu miere si ciocolata pregatite de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

susan napolitana miere ciocolata alba blender pasta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4305 viz    0 com
13892 viz    0 com
3714 viz    0 com
1684 viz    1 com
9014 viz    0 com
4001 viz    0 com
2458 viz    0 com
4394 viz    0 com
1314 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1738 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027810 (s)