News Flash:

Napolitane cu mascarpone si ciocolata

2 Martie 2012
6158 Vizualizari | 0 Comentarii
Napolitane cu mascarpone si ciocolata
Ingrediente:

2 foi de napolitana
70 g de nuci macinate
125 g mascarpone
75 g ciocolata

Mod de preparare:


Facem intii crema. Topim ciocolata, adaugam nucile si mascarponele si vom obtine crema... Daca, cumva se intareste un pic crema, o bagam in MO pentru doua minute si crema va deveni molcuta.
Pe prima foaie de napolitana, intindem frumos crema de mascarpone punem a doua foaie deasupra, apoi am pus o greutate deasupra si l-am lasat pina s-au lipit bine foile cu crema. A doua zi le-am taiat in triunghiuri si le-am servit cu cafeluta calda. Daca dorim, putem topi un pic de ciocolata si decoram foaia de napolitana.
Triunghiuri cu foi de napolitana pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci mascarpone ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1782 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034011 (s)