News Flash:

Napolitane cu crema nuga

1 Noiembrie 2011
3813 Vizualizari | 0 Comentarii
Napolitane cu crema nuga
Ingrediente: 5 foi de napolitane 1 cana nuci 1 lingura cacao 3 oua 250 g margarina coaja de lamaie sau portocala 2 cani zahar Mod de preparare: Intr-un bol se freaca margarina cu nucile, ouale, cacaoa si coaja de lamaie sau portocala. Intr-o cratita se caramelizeaza zaharul. In caramel se adauga cate o lingura din crema de margarina si se amesteca. Dupa ce se incorporeaza totul, se ia de pe foc. Se intinde intre foi. Deasupra ei se pune ceva mai greu pentru a sta presata. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cascaval afumat branza sarata rom oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3266 viz    0 com
1748 viz    0 com
1186 viz    0 com
1220 viz    0 com
1168 viz    0 com
2336 viz    0 com
940 viz    0 com
1065 viz    0 com
2768 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1484 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020000 (s)