News Flash:

Napolitane cu crema de lapte praf

10 August 2011
8770 Vizualizari | 0 Comentarii
Napolitane cu crema de lapte praf
Ingrediente: 3 foi de napolitane Pentru crema cu biscuiti: 4 oua 250 g zahar 100 g unt sau margarina 2 linguri cacao 100 g biscuiti Pentru crema cu lapte praf: 400 g zahar 100 ml apa 200 g unt sau margarina 400 g lapte praf Mod de preparare: Se pregateste prima crema amestecand zaharul si cacaua, apoi se adauga untul si ouale, cate unul pe rand si se pun la fiert pe aburi cam 15-20 minute, amestecand mereu cu telul, pana ce crema capata consistenta unei budinci. Se sfarama biscuitii si se adauga la crema cand e gata. Se intinde crema intre doua foi de napolitana. Se pune la fiert apa cu zaharul si se fierbe pana se leaga siropul, amestecand mereu, apoi se adauga untul si laptele praf. Se intinde crema pe prajitura si se pune ultima foaie. Se da la frigider pana a doua zi, apoi se portioneaza si se serveste. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval afumat branza sarata rahat unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2500 viz    0 com
2271 viz    0 com
1493 viz    0 com
2402 viz    0 com
3029 viz    0 com
4238 viz    0 com
1272 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1693 (s) | 26 queries | Mysql time :0.015310 (s)